Pikavippi ilman verkkopankkitunnuksia

Monesti kyselllään, onko mahdollista saada lainaa ilman luottotietoja. Kuitenkin yhtä usein kysellään myös, voiko nykyään hakea lainkaan lainaa ilman verkkopankkitunnuksia? Nykyinen laki vaatii, että vippipalveluiden tulee varmistua asiakkaidensa henkilöllisyydestä tarpeeksi hyvin. Käytännössä tämä hoidetaan lähes aina verkkopankkitunnistautumisella.

Kaikilla ei kuitenkaan ole verkkopankkitunnuksia. Tällaiset henkilöt eivät voi hakea lainaa netistä suurimmasta osasta palveluita, mutta muutamista se onnistuu. Esimerkiksi vippipalvelu Ferratum tarjoaa nimittäin mahdollisuuden Postin kautta tunnistautumiseen. Postin kautta tunnistautuminen menee siis niin, että ensin asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Ferratumin asiakaspalveluun.

Asiakaspalveluun kerrotaan heti haluttu lainasumma, ja asiakas kertoo myös luottopäätöksen välittömästi. Jos luottopäätös on myönteinen, ja tunnistautumisen haluaa hoitaa postin kautta, lähettää Ferratum asiakkaalle kirjatun kirjeen, joka sisältää lainasopimuksen ja lainaehdot. Asiakkaan tulee allekirjoittaa lainasopimus, ja lähettää kirje takaisin valmiiksi maksetussa palautuskuoressa.
Kun vippipalvelu saa allekirjoitetun kirjeen, maksetaan laina asiakkaan tilille. On siis todella mahdollista, että voit saada lainaa ilman vakuuksia, vaikka sinulla ei olisikaan verkkopankkitunnuksia, mutta tässä tapauksessa ei kyllä enää voida puhua pikavipistä sanan varsinaisessa merkityksessä.